tisdag, augusti 04, 2009

Golf och lite mer golf

Hej Hej

Ledigheten fortsätter ett tag till. Vi ska hälsa på hos goda vänner i Enebyberg i kväll. Trevligt med lite umgänge och barnen leker jättebra tillsammans. Det är märkligt med golf. I går och för två dagar sedan, spelade jag som en kratta. I dag gick det lite bättre. Utslagen fungerade hyggligt och vissa inspel kom direkt in på green. Nåväl, det är bara att nöta på. Puttarna är dock fortfarande väldigt osäkra.

Såg att Kaupthing bank, hade lånat ut 65 miljarder innan den gick i KK, utan säkerheter. Riktigt illa för islänningarna och även de som lånat pengar av banken utomlands. Tänk att hybris och makt fortsätter att berusa och få även så kloka människor att begå dumheter och brottsliga handlingar. Vänskapsband och nepotism förekommer överallt och många gånger helt hämningslöst. Jag förstår att Island slutligen gjort en formell EU-ansökan. Personligen tycker jag att vi i Sverige ska ha Euron som valuta. Det lönar sig på längre sikt och vi får en större stabilitet. Hade Island haft Euron, skulle fallet inte blivit så stort.

Eftersom det är filmtider, kan jag rekommendera en riktigt rolig film på DVD, Talladega 500, som handlar om en amerikansk rallystjärna som upplever både uppgång och fall. En helt galen historia, med riktigt bra skådisar. Må vara att handligen är tunn, men det finns kommentarer coh scener i filmen som gjorde att jag garvade högt och mycket intensivt. Will Ferrell, John C Reilly, Gary Cole (han som var Jack Killian i serien en röst natten) och Sascha Baron Cohen (Borat och Brüno) var härligt roliga.

- Om man inte tar nästa steg, blir man lätt stående på ett ben...-

Vi syns i vimlet
Pyry




Inga kommentarer: