måndag, september 28, 2009

Ute på Östersjön...var det fint väder.

Hej Hej

Har varit på en resa med en massa socialdemokratiska ledare, funktionärer mfl. Intressant utbildningsresa, med bra snack en gryende framtidstro inför valet 2010.

Ska i väg till Luleå i morgon och utbilda PROare. Ska bli roligt att åka dit, besökte Luleå vid samma tidpunkt förra hösten, då det var frisktandvårdskonferens. Hela projektet PRO växer är unikt i Sverige. Jag tror inte att det finns någon annan organisation där så många frivilliga arbetar aktivt med att värva fler medlemmar. Det känns som en succe redan nu.

Har varit mäktigt irriterade sen debaclet med Lasarettet i Enköping. Tycker att de borgerliga beter sig nonchalant och utan förmåga till takt och ton. Kör över oppositionen så hårt och tungt som det bara går, visar musklerna i allt väsentligt istället för att föra en klok dialog. Besluten kan ju därvidlag bli bestående i stället för omprövade när vi återtar makten.

Jag är glad att vi har medvind i partiet, och blev extra glad för ett inslag i ABC, där en hel skolklass på ett Stockholmsgymnasium berättade vilka partier de sympatiserade med. Glädjande nog skulle allt utom en i klassen, rösta på Socialdemokraterna eller Miljöpartiet. Det är en halv miljon förstagångsväljare och den gruppen är viktig. Vi är på gång helt enkelt.

Ja, kortis i dag, jag måste nog lägga mig tidigt, ska flyga i väg tidigt i morgon bitti.
Vi syns i vimlet
Pyry


Inga kommentarer: