tisdag, november 03, 2009

Succékongressen...

Hej Hej
Nu börjar jag smälta intrycken från partikongressen - Det var en succé. Mona var lysande, Thomas Östros var lysande, Jens Stoltenberg var mycket inspirerande mm. Det var så mycket glädje och engagemang som manifesterades. Vi fick fram en massa bra underlag inför framtida beslut och det kändes verkligen att partiet, efter en tuff vår, fått en rejäl medvind internt och gentemot väljarna.
Såg i dag på Facebook att över 220 000 personer gått med i gruppen Sverigedemokraterna i riksdagen - Nej tack. Vilken glöd, vilket engagemang. Tänk om Facebook funnits 1991, då Ny Demokrati kom in i riksdagen, då tror jag att de hade haft svårt att komma förbi spärren. Jag hoppas så innerligt att det här är en tydlig markering från svenska folket att vi tar kraftfullt avstånd från främlingsfientlighet, fördomar och trångsynthet.
Foppa tillbaka i landslaget. Jag hoppas det håller för honom, men det börjar bli en följetong; Fotskadan. Fattar inte att han orkar prova gång efter gång, men han är en fighter och fixar det säkert den här gången.
Slutligen, IFK Göteborg kom tvåa i allsvenskan. Jag fick fel och hoppsa verkligen att de vinner nästa år. Bara att gratulera AIK, de släppte in minst med mål men gjorde också förfärligt få mål. Inget gladgäng precis, men effektivt. Nåväl, nästa år får fotbollen och lirarna en ny chans.
I morgon Östersund, en till resa i PRO´s tecken. Lika roligt varje gång att träffa glada och pigga pensionärer som vill lära sig mer om medlemsvärvning.
Vi syns i vimlet
Pyry

2 kommentarer:

Unknown sa...

IT-klubben i Östersund, eller?

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.