torsdag, augusti 03, 2006

En nästan vanlig dag, men....

Dagen började med en längre sittning hos en blivande kund. En mycket bra diskussion och förhandling, hoppas att vi kan inleda ett samarbete framöver. Familjen Pettersson kom på eftermiddagsbesök. De har flyttat till Umeå och vi har inte umgåtts familjevis på över ett år. Det fanns mycket att ventilera och diskutera. Roligt att barnen badade och lekte i hop. Vi har rest tillsammans med Pettersson vid två tillfällen. Hoppas vi kan göra en ytterligare charter ihop.

Albin fångade en mört i kväll. Kul att fiska med barnen. De var aningen "skärrade" när vi skulle kroka av mörten, men det gick bra och nu vet båda hur man krokar av en nyfångad småfisk.

Inte mycket att berätta om valet, en mellandag. Är dock glad för att Jan Guillou fick inleda pridefestivalen. Alltid retar det någon, vilket gav en härlig kvasidebatt i nyhetssändningarna. När det är nyhetstorka i riket, är det tillåtet att sända vilka inslag som helst. IFK Göteborg vann i kväll, laget i mitt hjärta. Hoppas det räcker till seger i allsvenskan i år.

Hej hopp- takdropp

Inga kommentarer: