tisdag, januari 12, 2010

Lite stiltje, men nu har vi lämnat perrongen

Hej Hej
I denna ljuva vintertid, ta på dig mössan, gläd dig vid det vita,vackra täcket, som döljer våra ängar små, vinterpromenader får vi gå i vintersolens tecken...
Ja, så kan det vara. Vi hade styrelsemöte i vår arbetarkommun i söndags. Mycket intressant att diskutera inför den kommande lokala valrörelsen. Det kommer att bli tufft även i Håbo. Jag hoppas dock att vi får tillräckligt med röster för att bilda en långsiktig och stabil majoritet som bygger på förtroende och en innerlig önskan om att utveckla Håbo, inte avveckla som den numera splittrade majoriteten ägnat sig åt i tre år.
Det var upplyftande att läsa Per Gahrtons artikel om Mona Sahlin, där han anger att Mona, som en följd av allt häcklande och mobbande gentemot henne kommer att bli den bästa statsministern hittills. Hon är luttrad och vet vad som krävs när det blåser och hon kan sätta se saker ur ett statsministerperspektiv. Mona är en av det mest rutinerade politikerna som sitter i riksdagen i dag. Hon har varit statsråd och riksdagsledamot i decennier. Hon har betydligt mycket mer erfarenhet än Fredrik Reinfeldt och jag är helt säker på att Mona kommer att axla statsministerrollen alldeles utmärkt. Den systematiska mobbningen från, inte minst borgerligt håll, är ett sätt få de rödgröna ur balans inför valrörelsen. Vi kommer inte att falla för dessa enkla knep. Det är vår politik som kommer att visa det verkligt visionära alternativet, samtidigt som vi har riktigt bra kandidater som kan förankra och verkställa densamma.
Tack Per för den insiktsfulla artikeln.
Vi syns i vimlet
Pyry

Inga kommentarer: